Fire klassiske retter er servert

Scandic lanserer fire klassiske matretter som en del av en st?rre profilendring av hotellkjeden. Scandics Klassikere skal serveres p? alle Scandics restauranter i Norden.
Moderne matretter er vel og bra, men det er lite som sl?r f?lelsen av en vellaget klassiker. Derfor har Scandic videreutviklet fire popul?re retter og samlet dem som Scandics Klassikere.
Tanken er at gjestene skal kunne nyte samme gode smak uansett hvilket nordisk Scandic-hotell de bes?ker. Scandics Klassikere best?r av c?sarsalat, hamburger, biff Café de Paris og en sjokoladetrifle.
?Scandics Klassikere er den f?rste delen av v?rt arbeid med forandre, utvikle og legge til produkter og konsepter som gj?r Scandic tydeligere og enda bedre likt som varemerke og hotellkjede. Vi vil at gjestene skal kjenne seg igjen p? alle v?re hoteller, og oppleve av vi virkelig er omtenksomme og kreative i alt vi tilbyr, sier konsernsjef Anders Ehrling i Scandic.
Popul?r mat som gir mye for pengene
De fire rettene i Scandics Klassikere har blitt valgt ut etter f?lgende kriterier: rettene m? v?re popul?re, de m? passe i alle nordiske land, gi gjestene mye for pengene og v?re laget med omsorg og servert p? en kreativ m?te.
?Dyktige kokker, h?ye krav til r?varer, mange tilvalg og en pris som er vanskelig ? sl? skal gj?re at disse rettene vil v?re med ? gj?re Scandic til et av Nordens best likte og respekterte varemerker, sier konsernsjef Anders Ehrling i Scandic.
Scandics Klassiker best?r av:
Biff Café de Paris ? Grillet ytrefilet med langtidsbakte cherrytomater og Café de Paris sm?r. Serveres med sm?rristede poteter med ruccola og havsalt. Tilvalg; liten c?sarsalat, wasabimais, gr?nne b?nner, bearnaise, pepper- eller r?dvinssaus.
Burger & Fries – Black Angus-burger med nybakt, ?kologisk foccacia og en unik dressing som vi har klassifisert som ?top secret?! Tilvalg; ost, bacon, l?kringer, jalape?os.
C?sarsalat – Romanosalat med ?kologiske br?dkrutonger og friskh?vlet parmesan. Vendt i v?r egen C?sardressing.Tilvalg; kylling, reker, bacon.
Sjokoladetrifle ? en lekker dessert som best?r av lys og luftig sjokolademousse, hvit mascarponemousse, marengs, biscotti, jordb?r og banan.
Skal tydeliggj?re Scandics profil
Scandics visjon om ? bli ?en av de best likte og mest respekterte varemerkene i Norden? gj?r at hotellkjeden satsert p? ? bli tydeligere for b?de gjester og samarbeidspartnere. F?rst ut er restaurantene hvor Scandic Klassikere n? lanserers. Det neste steget er ? videreutvikle Scandics mobile webside og etter det vil flere nye konsepter f?lge.
For mer informasjon kontakt: Morten Malting, Food and Beverage director, Scandic
Tel. + 47 95 76 66 46
e-post: [email protected]
Axel Huus, Salgs- og markedsdirekt?r, Scandic,
Tel. + 47 97 74 44 42
e-post: [email protected]
Hver dag jobber de 6 600 medarbeiderne p? Scandic med ett eneste m?l for ?yet ? at du skal trives. Som Nordens gr?nneste hotellkjede har vi alltid fokus p? milj?, sosialt ansvar og tilgjengelighet. Scandic er Nordens st?rste hotellkjede med 160 hotell i ni land og sammenlagt 29 910 hotellrom med en omsetning p? 842 millioner euro. Vi vil v?re mer enn bare et hotell ? et sted der mennesker treffes, jobber og inspireres.

Authors

Related posts

Top