Diplomati

Jamie Oliver setter smak p? Scandic-sommeren

Scandic fortsetter sitt fremgangsrike samarbeid med den verdenskjente kokken Jamie Oliver og presenterer en herlig sommermeny og en rykende fersk barnemeny. Menyene vil v?re ? finne p? samtlige 156 hoteller i Norden fra 24. juni.
?Jeg er imponert over hvordan Scandic tar h?nd om sine gjester. Derfor er jeg stolt over ? presentere v?re nye sommer- og barnemenyer sammen med Scandic sitt team. Jeg h?per de nye menyene vil falle i smak b?de blant store og sm? gjester. Det ? utvikle nye retter sammen med Scandic sine flinke ansatte er like morsomt hver gang, sier Jamie Oliver.
Samarbeidet med Jamie Oliver har p?g?tt siden 2009, og har bidratt til at Scandic sine gjester kan nyte spesiallagede retter av h?y kvalitet med sesongens r?varer. Jamie har sammen med Scandics Food & Beverage team utviklet suksesser som Scandics barnemeny, inspirerende sesongmenyer, energirik m?temat og lunsjretter for m?te- og konferansegjester. N? presenteres alts? en helt ny sommer- og barnemeny.
?Samarbeidet med Jamie Oliver har l?ftet ScandicsFood & Beverage-satsing til et nytt niv? og har v?rt en stor suksess for oss. Det er utrolig morsomt og inspirerende ? f? jobbe med Jamie, sier Ulrika Garbrant, VP Food & Beverage i Scandic.
Scandic satser stort p? mat og drikke for ? heve hotellopplevelsen for gjestene ytterligere. Food & Beverage er et viktig omr?de under sterk vekst, og ambisjonen er b?de ? gj?re dagens gjester ekstra forn?yd med tilbudet og samtidig trekke til seg nye kundegrupper.
?Mat og drikke er en viktig del av hotellopplevelsen. Vi ?nsker ? tilby h?y kvalitet, et variert utvalg og inspirerende retter i et avslappende milj?. Derfor utvikler vi og tester nye restaurantkonsepter l?pende. Min ambisjon er at v?re restauranter og barer skal v?re en m?teplass for god mat og drikke uansett om du er hotellgjest, bor i samme nabolag eller bare stikker innom, sier Ulrika Garbrant.
Nye m?ter ? arbeide, m?tes og tilbringe tid sammen gj?r at grensen mellom arbeid og fritid blir mindre tydelig. Det setter nye krav til Scandic, og gj?r at kjeden stadig tilpasser seg og utvikler nye produkter og tjenester. Som morgendagens m?teplass tilbyr Scandic b?de matopplevelser, mulighet til sosial omgang, shopping, trening, spa, konferanser og overnattinger.
Sommermeny
Varm- og kaldr?kt laks
Varmr?kt laks med kremost, kaldr?kt laks, ruccola og god olivenolje.
Sommersalat med grillet kylling og Green Goddess-dressing
Kyllingbryst med spr? salat, asparges, bacon og youghurtdressing med avokado og urter.
Sjokoladedessert med lokale sommerb?r
M?rk, uts?kt sjokoladedessert med s?te og solmodne b?r.
Barnemeny
Pizza som du vil
Lag din favorittpizza ved ? velge mellom f?lgende toppinger: skinke, sopp, cherrytomater, reker, kj?ttboller, grillet paprika, tunfisk og fersk basillikum. Serveres med revet norsk ost.
Jamies favorittpizza
En spennende pizza med Jamies deilige tomatsaus som inneholder ti ulike gr?nnsaker, spinat og smeltet mozzarella, toppet med revet parmesan og noen dr?per olivenolje.
Miniburger
To saftige hamburgere med fersk tomat, spr?friterte polenta, ketsjup og kremet coleslaw.
Megakj?ttboller
Store kj?ttboller i saftig tomatsaus, servert med spaghetti, erter og parmesan.
Jamies barbecuekylling
Grillet kyllingspyd med barbecuesaus, b?nner i tomatsaus, nybakt br?d og spr?friterte polenta.
Shake me salat
Bland dine favorittgr?nnsaker med salat og rist det sammen med dressing.
Smuch Inn
Velg de smaker og tilbeh?r som du liker best og lag din egen iskrem.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Ulrika Garbrant, VP Food & Beverage, Scandic, 08-517 352 12
Anna-Klara Lindholm, PR-ansvarlig, Scandic, 0709-73 52 31
Hver dag jobber de 6 600 medarbeiderne p? Scandic med ett eneste m?l for ?yet ? at du skal trives. Som Nordens gr?nneste hotellkjede har vi alltid fokus p? milj?, sosialt ansvar og tilgjengelighet. Scandic er Nordens st?rste hotellkjede med 160 hotell i ni land og sammenlagt 29 910 hotellrom med en omsetning p? 842 millioner euro. Vi vil v?re mer enn bare et hotell ? et sted der mennesker treffes, jobber og inspireres.

Similar Posts