Scandic ?ker satsingen p? mat og drikke

Scandic Hotels styrker sin satsing p? mat og drikke, og ansetter Ulrika Garbrant som Vice President for Scandics Food & Beverage.
? Mat og drikke er et omr?de under sterk utvikling hos oss i Scandic. Det er ogs? en del av virksomheten hvor vi mener det er mulig ? vokse ytterligere. Ulrika, med sin store erfaring, kommer til ? tilf?re konsernledelsen mye i den videre satsingen, sier CEO Anders Ehrling i Scandic.
I Scandic kommer Ulrika Garbrant til ? ha totalansvaret for mat- og drikkevirksomheten i alle ni land der Scandic driver hotell. Ulrika har stor erfaring fra ledende posisjoner i restaurant- og servicebransjen, og hun har blant annet v?rt administrerende direkt?r for den hurtigvoksende kjeden Espresso House og direkt?r, markedssjef og controller i SSP(Scandinavian Service Partner).

Hun kommer n? fra stillingen som nordisk markeds- og produktdirekt?r i treningssenterkjeden SATS. Ulrika er utdannet sivil?konom med spesialisering innen Service Management fra Handelsh?gskolen i G?teborg.
? Det ? lede Nordens st?rste hotellvirksomhet innen mat og drikke er en stor og spennende utfordring. Ambisjonen er at mitt team og jeg sammen skal skape nye, spennende opplevelser og l?fte Scandics mat- og drikkesatsing til nye h?yder for v?re gjester, sier Ulrika Garbrant.
For mer informasjon kontakt:
Anders Ehrling, CEO Scandic, Tel: +46 08-517 35 167
Margareta Thorgren, VP Group Communication, Scandic, Tel: + 46 08-517 352 54
Ulrika Garbrant, VP Food & Beverage, Scandic,Tel: + 46 08-517 350 00
Hver dag jobber de 6 600 medarbeiderne p? Scandic med ett eneste m?l for ?yet ? at du skal trives. Som Nordens gr?nneste hotellkjede har vi alltid fokus p? milj?, sosialt ansvar og tilgjengelighet. Scandic er Nordens st?rste hotellkjede med 160 hotell i ni land og sammenlagt 29 910 hotellrom med en omsetning p? 842 millioner euro. Vi vil v?re mer enn bare et hotell ? et sted der mennesker treffes, jobber og inspireres.

Authors

Related posts

Top