Scandic tildeles Debiobronse

Oslo, 28. oktober 2013. Scandic har blitt tildelt Debios bronsemerke for sin satsing p? ?kologisk frokost. Bronse tildeles virksomheter med minst 15 ?kologiske produkter i sitt tilbud. I dag finnes det til sammen 23 ?kologiske produkter p? alle Scandics frokostbord, noe som gj?r Scandic til kjeden med flest godkjente ?kologiske frokostprodukter i Norge.
Gir ekstra tyngde og muligheter
Debios bronsemerke gir en ekstra tyngde til spisesteder som bevisst satser p? ?kologiske r?varer over tid. Debios gr?nne ?-merke kan kun brukes i tilknytning til den enkelte ?kologiske retten eller ingrediensen, mens serveringsmerkene kan kommuniseres i d?ren, p? menyen, p? hjemmesider og brukes i generell markedsf?ring av spisestedet. Serveringsmerkene skal gj?re det lettere for forbrukeren ? velge spisesteder med ?kologisk mat.
– Vi gratulerer Scandic med Debios serveringsmerke i bronse. Det er stigende interesse for ?kologisk mat, som har langt f?rre tilsetningsstoffer enn annen mat og som produseres uten spr?ytemidler og kunstgj?dsel. N?r Scandic tilbyr 23 ?kologiske produkter til sine mange gjester, er dette i tr?d med hva flere og flere forbrukerne ettersp?r. Samtidig tar Scandic ansvar og bidrar aktivt til ? s?rge for at ?kologiske produsenter f?r stabile rammevilk?r, noe som igjen bidrar til ? ?ke produksjonen av ?kologiske produkter. Derfor er dette en vinn-vinn-situasjon for b?de Scandic sine gjester og ?kologiske produsenter, sier kommunikasjonsansvarlig i Debio, Trym Helbostad.
Om Debios merkeordning
Debio kontrollerer og godkjenner ?kologiske produksjoner i Norge, og er garantisten for at varer merket med Debios godkjenningsmerker er produsert p? en ?kologisk m?te. Debio har en merkeordning med gull-, s?lv- og bronsemerke etter hvor h?ye andeler med ?kologisk mat som brukes i storkj?kkenet.
Gull: Minst 90 prosent av innkj?pssummen for mat best?r av godkjente ?kologiske produkter.
S?lv: Minst 50 prosent av innkj?pssummen for mat best?r av godkjente ?kologiske produkter.
Bronse: Minst 15% av innkj?pssummen for mat best?r av godkjente ?kologiske produkter. Alternativt kan 15 ulike ?kologiske produkter brukes til enhver tid.

Bildetekst: Country Chef Fredrik Frosthammer, Director of Food & Beverage Morten Malting og District Food & Beverage Manager Tommy Nordin med Debios bronsjemerke p? Scandic Vulkan i Oslo.
Mer informasjon om Debios merkeordning finner du her:
http://www.debio.no/bedrifter/oekologi-i-storkjoekken
For mer informasjon, vennligst kontakt:
Morten Malting, Director of Food & Beverage Scandic Hotels Norge
Tlf. 957 66 646 eller e-post: [email protected]
Trym Helbostad, kommunikasjonsansvarlig i Debio
Tlf. 906 33 543 eller e-post: [email protected]

Hver dag arbeider Scandics 7 500 medarbeidere mot ett eneste m?l ? at du skal trives. Som Nordens mest milj?vennlige hotellkjede har vi alltid fokus p? milj?, samfunnsansvar og tilgjengelighet. Scandic er Nordens st?rste hotellkjede med ca 160 hoteller i ?tte land og totalt 30 000 hotellrom og en omsetning p? ca 923 millioner euro. Vi vil v?re mer enn bare et hotell ? vi skal v?re et sted hvor mennesker m?tes, jobber og inspireres.

Authors
Top